De monteurs van Eurokozijn

Om de mooiste kozijnen en beste montage te kunnen garanderen, werken bij Eurokozijn de beste monteurs. Niet alleen zijn ze allemaal zeer ervaren met het plaatsen van kunststof kozijnen en kennen ze de richtlijnen van KOMO door en door, ze werken netjes en accuraat zodat u verzekerd bent van jarenlang plezier van uw kunststof kozijnen. Onze monteurs zijn goed op elkaar ingespeeld zodat de montage spoedig verloopt.


De dag van monteren

Op de dag van montage vertrekken de monteurs rond 7 uur van de werkplaats met uw nieuwe kozijnen. Zo zijn ze altijd op tijd bij u en kunnen ze, na een kopje koffie, direct aan de slag. 

 

Afhankelijk van het aantal kozijnen duurt montage 1 of meerdere dagen. Maar weest u gerust. Onze monteurs zorgen er altijd voor dat uw woning wind- en waterdicht is aan het eind van de dag.

 

Demontage

Het demonteren van bestaande kozijnen is een belangrijke klus en vergt nauwkeurigheid. Hoe nauwkeuriger de demontage wordt uitgevoerd, des te minder werk er besteed hoeft te worden aan onnodige reparaties.

 

Onze ervaren monteurs zorgen er voor dat uw oude kozijnen netjes worden verwijderd en worden afgevoerd in een van de aanhangers of vuilcontainers voordat de nieuwe kunststof kozijnen worden geplaatst. Een schone en opgeruimde werkvloer zorgt uiteindelijk voor net werk.

 

Montage van kunststof kozijnen

Om uw kunststof kozijnen echt tot hun recht te laten komen is een goede montage van essentieel belang.  

Eurokozijn monteert onder het KOMO Montage Certificaat. 

 

Deze richtlijnen van het KOMO, het keurmerk voor de bouwnijverheid, worden gecontroleerd door het onafhankelijke kwaliteitszorgbedrijf KIWA en SKG.

 

Het stelkozijn

Bij de montage van uw kunststof kozijn wordt allereerst het stelkozijn geplaatst. Een stelkozijn garandeert een waterdichte afsluiting tussen uw gevel en het kunststof kozijn. Door gebruik te maken van compriband en dichtingsrubbers, worden extra luchtkamers gecreëerd. Deze zorgen voor een hoge isolatiewaarde.

 

Het kozijn

Uw kunststof kozijnen worden vervolgens tegen het stelkozijn aan gemonteerd. Onze ervaren monteurs kennen de kneepjes van het vak en zijn intern opgeleid om te monteren volgens het KOMO montage certificaat. Zo kunt u er altijd van op aan dat uw kunststof kozijnen juist worden gemonteerd.

 

Het glas

Tenslotte wordt het glas geplaatst. Het glas wordt vastgezet met glaslatten. In tegenstelling tot houten en aluminium kozijnen gebeurt dat bij onze kunststof kozijnen aan de binnenzijde. Glaslatten die aan de binnenkant zitten, kunnen niet vanaf de buitenkant worden verwijderd; ook niet door leden van het inbrekersgilde. Een veilig gevoel.

 

Afwerking

Een smalle afwerklat is de meest toegepaste afwerking. Ideaal wanneer er gordijnen voor het kozijn hangen. Een brede aftimmmering is uiteraard ook mogelijk. Bij Eurokozijn bent u gegarandeerd van de juiste montage en afwerking van uw kozijnen. Wilt u meer informatie over ons montageproces? Neemt u dan gerust contact op met ons.


Onze monteurs in actie